Dick Advocaat: ‘Dit Feyenoord kan voor de titel gaan’

Feyenoord-trainer Dick Advocaat heeft de grootste vertrouwen in zijn manschappen. Hij denkt dan ook dat ze een gooi kunnen gaan doen naar het kampioenschap.

De trainer is blij met zijn selectie, vooral in de breedte. “De meeste posities zijn dubbel bezet, dus het ziet er heel aardig uit. Iedereen moet knokken voor zijn positie en dat is het leuke. Door de concurrentie weten spelers dat ze moeten presteren”, vertelt Advocaat op de persconferentie vandaag.

De ‘Kleine Generaal’ hoopte op een extra spits, al heeft hij reeds Robert Bozenik, Nicolai Jörgensen en gelegenheidsspits Bryan Linssen. “Ik probeerde er nog iemand bij te krijgen, maar ik wist zelf ook wel dat dat niet mogelijk zou zijn. Het was ook wel een beetje een spel van mij met het bestuur. Ik heb er geen problemen mee dat er niemand bij is gekomen. De selectie is goed genoeg om lang mee te doen om de landstitel.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *