‘Steven Berghuis krijgt bizar prijskaartje bij Feyenoord’

Feyenoord dreigt haar sterspeler Steven Berghuis in 2021 voor een zeer gering bedrag kwijt te gaan raken. Het lijkt erop dat hij voor minder dan acht miljoen euro zal gaan vertrekken.

Het Algemeen Dagblad schrijft vrijdag: “Met drie internationale wedstrijden tegen Dinamo Zagreb, Wolfsberger AC en CSKA Moskou voor de volgende interlandbreak staat er voor Berghuis heel veel op het spel. Overwinteren in Europa, een plek in de EK-selectie afdwingen. En dan alsnog die toptransfer.”

“Dat het bedrag van 8 miljoen waar clubs voor aan tafel mogen komen over tien maanden nog zakt, maakt een transfer tegen die tijd meer dan aannemelijk. Maar tot dat moment is er nog genoeg te winnen in de Kuip voor de aanvoerder van Feyenoord”, zo weet het medium.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!