‘Steven Berghuis staat voor opvallende wintertransfer’

Steven Berghuis kan in de winter een opvallende transfer gaan maken. Het Italiaanse Parma zou hem dan namelijk willen overnemen van Feyenoord. Met dit nieuws pakt het medium Calciomercato uit.

Het is inmiddels algemeen bekend dat er een afspraak op tafel ligt tussen Berghuis en Feyenoord waardoor de vleugelspits voor slechts 8 miljoen euro mag vertrekken. De bovengenoemde website schrijft echter dat Parma nóg minder wil betalen voor zijn doelwit, waardoor de club zal moeten onderhandelen met technisch directeur Frank Arnesen.

Berghuis werd in de zomer meermaals gelinkt aan een vertrek uit De Kuip, maar bleef de Rotterdammers trouw. Daarover vertelde hij onlangs: “Ik heb voor mezelf een soort lijst gemaakt met tien, vijftien clubs, waarover ik zou willen nadenken. Maar interesse bleef lang uit. Tot de laatste dagen, maar ook toen werd die nooit echt concreet. Dus heb ik niet hoeven nadenken over een vertrek bij Feyenoord.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *