‘Feyenoord grijpt naast opvolger van Steven Berghuis’

Feyenoord zat al een tijd achter de Roemeense aanvaller Dennis Man aan maar tot een akkoord kwam het niet. Nu heeft hij een nieuw akkoord gevonden met zijn Steaua Boekarest. Hij tekent daar namelijk bij tot medio 2024.

Het betrouwbare Feyenoord Transfermarkt schrijft er over: “Anamaria Prodan, zaakwaarneemster van de 22-jarige linkspoot, bevestigde (via een tussenpersoon) nogmaals dat Feyenoord ‘zéér geïnteresseerd was in Dennis Man en ver wilde gaan, maar helaas niet aan de vraagprijs van Steaua Boekarest wilde voldoen’.”

Namens Feyenoord sprak scout Steven Abtroot al met Man, maar er kwam uiteindelijk dus niets uit. Daarom tekende de dribbelaar onlangs tot medio 2024 bij in Boekarest.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *