‘Momenteel bizarre situatie gaande bij Feyenoord’

Feyenoord speelde gisteren met 2-2 gelijk tegen RKC maar dat was niet het enige opvallende van de middag. Ook vielen er weer een aantal spelers uit met blessures. Een gekke gewaarwording volgens het Algemeen Dagblad.

Oefenmeester Dick Advocaat liet gisteren na het duel met RKC Waalwijk (2-2) weten: “Of Feyenoord op omvallen staat? Donderdag spelen we alweer tegen Wolfsberger AC. Ik verzin wel iets.” Het AD schrijft: “Maar veel smaken heeft de trainer van Feyenoord natuurlijk niet meer. In Waalwijk ontbraken Leroy Fer, Róbert Bozeník, Sven van Beek en Luis Sinisterra en hun rentree laat nog weken of zelfs maanden op zich wachten. In Waalwijk moesten Bart Nieuwkoop en Bryan Linssen halverwege naar de kant om fysieke problemen te voorkomen.”

De krant vervolgt: “In de eerste helft werd João Teixeira met hamstringklachten naar de kant gehaald en invaller Nicolai Jörgensen greep na de pauze al snel naar zijn lies. De Deen scoorde nog wel, maar verdween vervolgens voor de zoveelste keer geblesseerd naar de kant. Orkun Kökçü moest vermoeid naar de kant in de slotfase.”

Als laatste wordt Advocaat weer aangehaald: “Iedereen zei vooraf te kunnen spelen, maar misschien moeten we daar in het vervolg toch strenger naar kijken.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

1 Reactie Plaats een reactie.
  1. A Loman says:

    Ik kwam voor het eerst in 1948 bij Feyenoord, Arie de Vroet speelde nog linksbinnen. Wat een mooie jaren heb ik met die club meegemaakt. En wat is het triest om die organisatie zo te zien aftakelen. Ga eens les nemen in Amsterdam, die hebben het toch beter gedaan. Je hoeft alléén maar in hun kas te kijken.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!