Marcos Senesi opgeroepen voor nationale team van Argentinie

Mooi nieuws voor Marcos Senesi. De verdediger van Feyenoord is namelijk voor het eerst opgeroepen voor het nationale team van Argentinie.

RTV Rijnmond schrijft: “Het is voor de verdediger van Feyenoord de eerste keer dat hij kans maakt op een definitieve uitnodiging. Argentinië speelt komende maand twee kwalificatiewedstrijden, tegen Paraguay en Peru. Uiteraard is ook sterspeler Lionel Messi, van FC Barcelona, opgenomen in de voorselectie.”

Senesi (23) is bezig aan zijn tweede seizoen bij Feyenoord. Zijn verbintenis in De Kuip loopt medio 2023 af, maar of hij deze gaat uitdienen is zeer de vraag met het oog op de regelmatige geruchten over een transfer. Zijn voorlopige invitatie voor Argentinië zal dat zeker niet benadelen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *