FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Steven Berghuis denkt inmiddels dat hij Maradona is’

De vorm is er momenteel niet bij Feyenoord. Afgelopen zondag werd er met 2-2 gelijkgespeeld tegen laagvlieger RKC waar eerder al met 1-1 gelijk werd gespeeld tegen Sparta. Ook sterspeler Steven Berghuis zoekt naar zijn vorm. Journalist Sjoerd Mossou heeft in de AD Voetbalpodcast hard uitgehaald naar de aanvaller.

“Berghuis denkt inmiddels dat hij Maradona is, die komt overal de bal halen”, zo gaf Mossou te kennen. Ook Mikos Gouka leverde kritiek. “Hij heeft niet laten zien dat mensen niet om Berghuis heen kunnen. Ik snap dat als je hem bij Feyenoord weg haalt dan maken ze nooit meer een goal. Maar in die laatste drie wedstrijden… hij heeft Feyenoord bepaald niet bij de hand genomen. Integendeel zelfs.”

De Rotterdammers moeten zich ook zorgen maken wat betreft het coronavirus. “Als er vijf spelers zeggen, we kunnen niet spelen, dan heeft Advocaat een probleem want hij vult dat niet aan met jeugdspelers. Hij heeft namelijk al gezegd dat hij die niet goed genoeg vindt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *