‘Steven Berghuis kan in januari voor 8 miljoen naar AS Roma’

Het was toch wel verrassend te noemen dat Steven Berghuis deze zomer niet vertrok bij Feyenoord maar deze winter kan hij alsnog vertrekken. AS Roma is namelijk in hem geinteresseerd. Dit weet Voetbal International te melden.

VI schrijft: “Steven Berghuis (28) heeft in de voorbije transferperiode nadrukkelijk in de belangstelling van AS Roma gestaan. De vraag is of de Romeinen in januari tijdens de komende transferperiode terugkomen voor de beste speler van Feyenoord. Roma wilde de gok wel wagen hem voor acht miljoen over te nemen, Berghuis zelf zag een stap naar de Serie A ook zitten, maar de Romeinen verkochten zelf geen speler en konden de deal niet maken.”

“Het is voor Feyenoord te hopen dat Berghuis snel zijn vorm weer vindt en dat AS Roma zijn interesse niet doorzet tijdens de komende transferwindow, want de Oranje-international is – mits in goeden doen – nog altijd cruciaal voor Feyenoord”, aldus VI.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!