FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord krijgt flinke meevaller te verwerken richting EL-duel’

Het gaat momenteel niet goed met Feyenoord. De resultaten zijn de laatste weken ondermaats en morgen hopen ze een goed resultaat neer te zetten in de Europa League tegen Wolfsberger.

Trainer Dick Advocaat kan in dat duel hoogstwaarschijnlijk nog niet beschikken over de aanvallende middenvelder, maar Linssen en Nieuwkoop sluiten wel weer aan. Het basisduo was woensdagochtend weer op het trainingsveld van Feyenoord te bewonderen, zo meldt RTV Rijnmond.

Ook Jorgensen is een groot twijfelgeval richting donderdag. De Deen viel tegen RKC Waalwijk in, maar moest al snel weer gewisseld worden. De centrumspits had last van een liesblessure waarvan hij eerder in het seizoen ook al problemen mee had. Daarom trainde hij woensdag samen met Teixeira uitsluitend binnen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *