FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat baalt nog steeds van mislopen Ajax-speler’

Feyenoord-trainer Dick Advocaat had zich deze zomer graag willen versterken met Mohammed Kudus maar de Ghanees koos voor een contract bij Ajax. In een gesprek met de het Algemeen Dagblad zegt hij zolang mogelijk mee te willen doen voor de landstitel.

Dat wordt echter nog een aardige klus. Makkelijk was het geworden als Advocaat zijn transferwensen er doorheen had kunnen drukken in De Kuip. “In februari wilden we we in elke linie een speler halen die beter was dan wat wij hadden. Frank Arnesen sprak bijvoorbeeld met het management van Mohammed Kudus, die naar Ajax is gegaan. Maar toen kwam de coronacrisis en moest Feyenoord vooral zorgen dat we iedereen in dienst konden houden.”

Derhalve moest Advocaat het doen met Bryan Linssen, Joao Teixeira, Mark Diemers, Uros Spajic en Christian Conteh als nieuwelingen in zijn selectie. Vanavond speelt Feyenoord om 18:55 uur in de Europa League tegen Wolfsberger AC, uit Oostenrijk

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *