FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Dick Advocaat haalt hard uit naar journalist Valentijn Driessen

Feyenoord-trainer Dick Advocaat heeft gisteren hard uitgehaald naar journalist Valentijn Driessen. Driessen vroeg na de 1-4 nederlaag tegen Wolfsberger AC of Advocaat net als Jaap Stam een jaar geleden aan stoppen denkt.

“Als jij zo doorgaat zeker. Misschien kan ik bij De Telegraaf nog iets doen”, reageerde de oud-bondscoach een tikkeltje geïrriteerd.

“We zoeken nog een columnist”, counterde Driessen. “Jij moet uitkijken, want ik kan je plaats innemen bij je vrienden”, voegde Advocaat met een glimlach toe. Hij beaamde daarmee te doelen op de talkshow Veronica Inside. “Laten we dat maar niet doen. Blijf dan maar even zitten en doe je best”, aldus de journalist.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *