‘Feyenoord raakt Haps op zeer korte termijn kwijt’

Ridgeciano Haps maakt momenteel indruk bij Feyenoord. De kans is dan ook groot dat hij bezig is aan zijn laatste periode bij de Rotterdammers. Haps beschikt namelijk over een contract tot medio 2022, waardoor zijn situatie in de aankomende zomertransferperiode behoorlijk nijpend wordt.

Feyenoord Transfermarkt schrijft op Twitter: “Ridgeciano Haps, tot medio 2022 verbonden aan Feyenoord, zit komende transferwindow in het zelfde schuitje als Kenneth Vermeer in 2019: zijn opvolging staat al klaar in de vorm van Tyrell Malacia, uit eigen academy. Haps mag voor het juiste bedrag een droomtransfer gaan maken.”

Houden de Rotterdammers Haps aan zijn contract, dan lopen ze het gevaar dat hij gratis en voor niets de deur uit loopt. En het is algemeen bekend dat Feyenoord de centen goed kan gebruiken: de linksback is volgens de website Transfermarkt ongeveer 5 miljoen euro waard…Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!