FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord had AZ moeten verslaan op de transfermarkt’

Feyenoord kreeg midweeks in de Europa League met 1-4 klop van de Oosentrijkse laagvlieger Wolfsberger. De heren analytici van Fox Sports zijn dan ook kritisch op de Rotterdammers.

Hugo Borst begint: “Frank Arnesen had wat beter spul kunnen leveren. Dat is de vicieuze cirkel van Feyenoord. Het is arbitrair of Feyenoord een topclub is. Want wat is een topclub? Ajax is een topclub, daarachter komt na een tijdje PSV.” De columnist van het Algemeen Dagblad zet zijn woorden kracht bij: “Als Ajax op honderd procent zit, zit voor mij PSV op tachtig procent en Feyenoord op zeventig procent. Dan zit je al dertig procent van het niveau van Ajax vandaan, probeer dat maar eens waar te maken. We zien hoe Ajax af en toe presteert en hoe mooi er gevoetbald wordt, daar kan Feyenoord gewoon niet aan tippen.”

Kenneth Pérez haakt in: “Je kan bij RKC toch drukzetten? Het is raar dat Feyenoord teruggetrokken speelt tegen RKC. Neem een voorbeeld aan AZ. Die hebben Jesper Karlsson gehaald, waarschijnlijk voor niet heel veel geld (2,6 miljoen euro met mogelijk nog 2,2 miljoen aan bonussen, red.). Feyenoord heeft Diemers en dat soort spelers gehaald, maar daar had je ook Karlsson voor kunnen halen. Als bijvoorbeeld Kudus de kans heeft om naar Ajax te gaan, heeft Feyenoord geen kans. Maar een speler als Karlsson: Feyenoord heeft nog steeds een grote aantrekkingskracht, denk ik.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *