FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Robert Bozenik staat voor zeer verrassende transfer’

Feyenoord-spits Robert Bozenik mag zich in de belangstelling heugen van het Spaanse Granada. Hij heeft waardering geoogst voor zijn werklust en trefzekerheid, maar trainer Dick Advocaat zou hem voetballend (nog) niet goed genoeg vinden.

Hij fungeerde al als stand-in voor Nicolai Jörgensen en voor het oplopen van zijn voetblessure moest de Slowaak ook Bryan Linssen opeens voor zich dulden in de pikorde.

Naar verluidt wil het Spaanse Granada zich versterken met de Feyenoord-spits. Deze club staat momenteel knap vierde in de Primera División en rekende vorige week in de Europa League verrassend af met PSV (1-2). Don Balón schrijft dat de subtopper de Feyenoorder graag ziet komen.

Het is onduidelijk welk geldbedrag Granada eventueel voor hem wil betalen. Rond zijn overstap naar Feyenoord was er ook al veel interesse uit het buitenland voor hem, maar op gevoel koos hij toen voor de Nederlandse Eredivisie. Feyenoord betaalde 4,5 miljoen euro voor zijn handtekening.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *