‘Feyenoord-fans krijgen positief geluid te horen’

Steven Berghuis raakte afgelopen weekend tegen FC Emmen geblesseerd maar het ziet ernaar uit dat hij deze week weer gewoon kan spelen. Morgen spelen de Rotterdammers in de Europa League tegen CSKA Moskou.

De Telegraaf schrijft op woensdagochtend: “Feyenoord gaat ervan uit dat Steven Berghuis donderdagavond kan aantreden tegen CSKA Moskou. De aanvaller en topscorer van de Rotterdammers is de voorbije dagen volop behandeld aan de spierblessure die hij overhield aan de schop die FC Emmen-verdediger Nick Bakker na een half uur al uitdeelde. Bakker kreeg slechts geel voor het uit de wedstrijd kegelen van de sterspeler van Feyenoord.”

De krant vervolgt: “De hoop is ook bij de fans, die vanuit de huiskamer ook in de Europa League moeten toekijken, gevestigd op doelpunten van Berghuis. Zolang Nicolai Jörgensen en Róbert Bozeník zijn uitgeschakeld, Bryan Linssen zich niet thuis voelt in de spits en op de linkerflank ook nog moet bewijzen dat hij een meerwaarde is voor Feyenoord, is Berghuis belangrijker dan ooit voor de Rotterdammers.”

Hij is de man die de doelpunten moet maken: “Sinds zijn komst naar De Kuip in 2016 heeft hij al 73 keer gescoord en op die statistiek is de Oranje-international trots. Sinds 2000 is er slechts één man die vaker heeft gescoord en dat is Dirk Kuyt (121 goals). Berghuis is Pierre van Hooijdonk (72 goals) en Jon Dahl Tomasson (71 doelpunten) al voorbij.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!