Robin van Persie doet oproep aan Eredivisie-clubs

Robin van Persie is momenteel spitsentrainer bij Feyenoord en hij hoopt dat de clubs uit de Eredivisie de loyaliteit van hun supporters in deze tijd waarderen.

In De Telegraaf schrijft hij over de spelers van nu: “Aan hun gezicht en uitstraling, als ze het veld betreden, zie ik al dat van enige adrenaline geen sprake is. Ze voelen geen druk van een vol stadion om tot het uiterste te gaan. Ik zie veel slordige ballen en veel basisdingen zijn niet goed. Juist in deze periode, meer dan ooit tevoren zelfs, is het cruciaal dat spelers intrinsieke motivatie hebben. Dat onderscheidt nu topspelers van goede spelers.”

“Het bewijst meer dan ooit dat het voetbal niet zonder de fans kan bestaan. Diezelfde fans, althans een groot deel van hen, blijft met seizoenkaarten de clubs nu nog steunen, terwijl men nergens naar binnen kan. Het zou daarom een mooi gebaar zijn als de prijzen even naar beneden gaan als de fans in de toekomst weer worden toegelaten. In Nederland en Engeland sowieso, maar eigenlijk wereldwijd. Het zou een teken zijn van waardering voor de fans en ook een mooi gebaar om de stadions weer vol te krijgen”, aldus Van Persie.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!