Kokcu belde direct: “Maak maar werk van Besiktas”

Orkun Kokcu is nu een basisspeler bij Feyenoord maar twee jaar geleden wilde hij nog vertrekken uit Rotterdam. Hij melde zich destijds niet eens op de Open dag van de club.

Het Algemeen Dagblad komt met een reconstructie: “Het is de zomer van 2018 en de technische leiding van Feyenoord heeft jeugdspeler Orkun Kökçü gevraagd even langs te komen op kantoor. Het is kort voor de steevast drukbezochte Open Dag in de Kuip, maar Feyenoord laat weten dat jeugdspeler Kökçü er helemaal niet bij hoeft te zijn. De middenvelder voelt zich niet serieus genomen, wandelt naar buiten en belt meteen zijn vader Halis. Maak maar werk van Besiktas, zegt de jongeling.”

De krant vervolgt: “Het was voor hem de druppel. Eerder die voorbereiding vond Kökçü zichzelf al terug in een kleine kleedkamer ver weg van de basisspelers, die het luxe kleedlokaal tot hun beschikking hadden. Was dit nou wat ze bij Feyenoord bedoelden met ‘Je komt na de zomer bij de A-selectie?’ Het begon opeens te knagen bij het ongeduldige gevoelsmens.”

Toen hij zijn net zijn contract tot medio 2025 verlengd had, keek Kökcü al even terug: “Die situatie is alweer lang geleden, dingen zijn veranderd. Er is hier nu volop vertrouwen in mij.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!