Ajax en Feyenoord zorgen voor geweldig nieuws

Door de Europese overwinningen van Ajax en Feyenoord deze week is Nederland gestegen op de ranglijst. Ze zijn nu de Belgen voorbij. Voetbal International schrijft: “De twee winstpartijen van Nederlandse clubs waren echter genoeg, omdat concurrent België het af liet weten.

De vier Belgische clubs wonnen deze week niet, Club Brugge, Standard Luik, Antwerp FC en AA Gent gingen allemaal onderuit in de Champions League en Europa League. Daardoor kon Nederland het gat op de coëfficiëntenranglijst – dat voor het begin van deze week 0,1 punt bedroeg – gemakkelijk overbruggen.”

“Het feit dat Nederland nu achtste staat op de UEFA-lijst, is een knappe prestatie. In 2014 stonden we ook op die positie, maar het jaar 2017 sloot Nederland af als dertiende op de coëfficiëntenlijst. De goede prestaties van nu en de afgelopen jaren zorgen voor een zéér mooi toekomstperspectief voor Nederland, als in de komende jaren slechte resultaten wegvallen op de vijfjarige coëfficiëntenlijst”, aldus VI.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!