Orkun Kökcü: “Probeer me af te zonderen van naar wereldje”

Feyenoord wist gisteren met 3-1 te winnen van CSKA Moskou. Orkun Kokcu maakte na lange tijd weer eens een doelpunt, en het was een fraaie. Hij heeft de laatste weken flink in zichzelf geinvesteerd en dat keert zich nu uit.

Voor de camera van RTL 7 gaf Kökcü aan dolblij te zijn met zijn treffer. “Het voelt lekker om eindelijk weer eens te scoren.” De laatste weken kreeg hij veel kritiek over zich heen. Dat kreeg de middenvelder zelf ook mee. “Ik speel op het hoogste niveau, daar hoort kritiek bij. Ik moet mijn eigen spel blijven spelen en me proberen af te zonderen van het nare wereldje.”

Kökcü werkte de laatste weken keihard om zich weer in de basis te knokken. “Ik probeer veel te praten met mensen om me heen. Zij hebben vertrouwen in me uitgesproken, dat heb ik zelf ook altijd gehouden.” Kökcü bekeek beelden van zichzelf en zag wat er beter moest. “Ik heb mijn eigen spel geanalyseerd, daar is uitgekomen dat ik meer op doel moet schieten. Soms ben ik misschien iets te veel voetballiefhebber, wil ik te veel de combinatie zoeken. Het mag af en toe wel wat zakelijker.”

Tegen CSKA haalde hij met succes de treffer over. Daarmee droeg hij bij aan de 3-1 zege. “Het belangrijkste is dat we de drie punten hebben gepakt”, aldus Kökcü. “We doen nog volop mee. We hebben nog drie wedstrijden om eindelijk weer eens te overwinteren.” De achterstand van Feyenoord op koploper Dinamo Zagreb bedraagt slecgts een punt.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!