FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord was concreet voor speler van CSKA Moskou’

Vanavond speelt Feyenoord tegen het Russische CSKA Moskou voor de Europa League. Bij de Russen spelen tegenwoordig geen hele grote namen meer, maar wel een erg bekende: Chidera Ejuke, die afgelopen zomer voor zo’n 12 miljoen euro verstapte van sc Heerenveen naar CSKA. Dit terwijl ook uitgerekend Feyenoord aan hem werd gelinkt.

“Ik weet niet precies wat er is gebeurd, maar ik weet wel dat ze interesse hadden. Mijn zaakwaarnemer gaat daarover. Nu speel ik voor CSKA, dat is het belangrijkste”, reageert de Nigeriaanse flankspeler zelf, in gesprek met FOX Sports. Hij noemt Feyenoord ‘een goede ploeg waarvan hij veel verwacht’.

Namens de Moskovieten staat de 22-jarige Ejuke momenteel op 2 goals in 8 wedstrijden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *