FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ik wil om prijzen spelen en ik ben ervan overtuigd dat dit kan bij Feyenoord’

Sinds deze zomer speelt de centrale verdediger Uros Spajic voor Feyenoord. In een gesprek met Voetbal International legt hij uit waarom hij voor de Rotterdammers koos.

“Ik kende deze club natuurlijk van naam en heb mijn ploeggenoot Tonny Vilhena wat informatie gevraagd”, aldus Spajić “Hij was enthousiast. Jij past bij Feyenoord, zei hij. Tonny sprak over het fanatieke publiek, de cultuur van de club.”

Spajić gaat verder: “Zelf ben ik me ook gaan verdiepen. Ik kon naar clubs die in hun competities een marginale rol spelen. Daar had ik geen zin in. Feyenoord is een topclub, doet altijd mee om de bovenste plaatsen. Voor mij is dat de reden geweest te komen. Ambitie, heel simpel. Ik wil om prijzen spelen en ik ben ervan overtuigd dat dit kan in Rotterdam.”

Ook voor de Serviër veranderde er veel vanwege het coronavirus. “Krasnodar moest inkrimpen, er mochten minder buitenlandse spelers onder contract staan. Ik was aanvoerder van de club en ineens overbodig”, zo geeft hij aan. “Als er een club zou komen, kon ik op huurbasis vertrekken. Ik kan er heel moeilijk over doen, maar zo gaat dat in voetbal, zo gaat dat in het leven. Ik draai het liever om: zonder al dit gedoe, had ik nu niet bij Feyenoord gezeten.”

One thought on “‘Ik wil om prijzen spelen en ik ben ervan overtuigd dat dit kan bij Feyenoord’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *