Feyenoord streed met CSKA Moskou om aanvaller

Feyenoord hoopte zich deze zomer te versterken met Chidera Ejuke. De speler koos uiteindelijk voor een avontuur bij CSKA Moskou dat natuurlijk een veelvoud van zijn salaris kan bieden.

Afgelopen seizoen was de Nigeriaanse aanvaller één van de smaakmakers in de Eredivisie. Dat was ook Feyenoord-trainer Dick Advocaat opgevallen. “Die jongen wilden wij er graag bij hebben hier”, zegt de ervaren oefenmeester na de 3-1 thuiszege op de Russen tegen het Algemeen Dagblad. “Hij stond op onze lijst en nog heel hoog ook.”

De Rotterdammers moesten het uiteindelijk afleggen toen CSKA zich in de transferstrijd mengde. “Als een club als zij zich melden, dan gaat het over bedragen waar wij nooit in mee kunnen”, schetst Advocaat de situatie. “Die club heeft gewoon twaalf miljoen euro neergelegd voor die speler. Dan houdt het voor ons helaas op.”

Uiteindelijk lachte Feyenoord wel het laatst, want het onderlinge duel met de Moskovieten in Rotterdam werd met 3-1 gewonnen. Over drie weken spelen de twee ploegen in de Russische hoofdstad tegen elkaar.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!