FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Haps kan Feyenoord een som van 15 miljoen euro opleveren’

Ridgeciano Haps is dit seizoen één van de smaakmakers van Feyenoord. Hij speelt afwisselend linksback en linksbuiten. Volgens voormalig voetballer Harry van der Laan kan hij zich het beste blijven richten op de positie van linksback.

“Op die positie kan hij een grote klapper maken. Als linksbuiten schiet hij te kort voor de Engelse of Italiaanse competitie”, stelt Harry van der Laan in FC Rijnmond. ” Hij kan het Nederlands elftal halen. Haps is echt terug op zijn oude niveau van AZ. Met een enorme power. Hij is zelfs topscorer van Feyenoord als je kijkt naar de velddoelpunten.”

Hans de Zeeuw, directeur van FC Dordrecht, beaamt dat. “Haps is de beste linksback van Nederland. Hij is al maanden fit en steekt er ver bovenuit. Aan het eind van het jaar kan je hem voor 15 miljoen euro verkopen. En dan kan Tyrell Malacia het invullen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *