‘Henk Fraser niet de droomkandidaat van Feyenoord’

Normaal gesproken zal Dick Advocaat aam het einde van het seizoen stoppen als trainer van Feyenoord. De naam van Henk Fraser valt regelmatig als zijn opvolger, maar vooralsnog is daar geen sprake van.

Het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt schrijft vrijdagavond op Twitter: “De naam van Henk Fraser valt op dit moment niet bij Feyenoord voor de vanaf medio 2021 openstaande trainersvacature. De oefenmeester die 17e in de Eredivisie staat met Sparta werd door Valentijn Driessen uit het niets gelinkt aan de club van Zuid, maar niets blijkt minder waar.”

Fraser heeft natuurlijk een verleden bij Feyenoord en heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag hoofdtrainer wil worden in De Kuip. Zijn naam circuleert momenteel ook nadrukkelijk bij FC Utrecht, dat John van den Brom per direct kwijtraakt aan KRC Genk.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!