Flinke domper voor Feyenoorder Marcos Senesi

Een flinke tegenvaller voor Feyenoorder Marcos Senesi. De mandekker zat bij de voorlopige selectie van Argentinie maar heeft de definitieve niet gehaald. Dat geldt wel voor Ajax-verdediger Nicolas Tagliafico.

De linksback uit Amsterdam is echter een vaste kracht in de nationale ploeg van Argentinië, waar hij achter Lionel Messi zelfs reserveaanvoerder is. Zijn oproep komt dan ook niet als een verrassing. Senesi speelde zijn wedstrijden tot dusver echter in het beloftenteam van Argentinië, waarvoor hij al wel interlands speelde. Hij debuteerde afgeloepn week in de voorselectie van de Argentijnen, maar moet zijn debuut dus nog even uitstellen.

Naast Tagliafico kregen ook onder andere Lionel Messi, Ángel Di Maria, Leandro Paredes, Lucas Ocampos, Paulo Dybala en Lautaro Martínez een uitnodiging van Scaloni. Argentinië speelt in de komende interlandperiode wedstrijden tegen Paraguay en Peru voor de kwalificatie van het WK 2022.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *