‘Feyenoord moet deze winter een nieuwe spits halen’

Rob Baan is van mening dat Feyenoord deze winter alles in het werk moet stellen om een nieuwe aanvalsleider te halen. Een jaar geleden roerde Feyenoord zich ook op de transfermarkt. Toen werd Bozenik opgehaald uit Slowakije.

De jonge spits werd onlangs geopereerd aan een voetblessure en is voorlopig niet inzetbaar. Jørgensen, de beoogde eerste spits, raakte tot ergernis van Advocaat onlangs weer geblesseerd.

“Als Feyenoord serieus is, is de scouting bezig om in de winterstop een spits er bij te halen”, aldus Baan bij FC Rijnmond. “Het is noodzakelijk. Je kan ook lenen, als je niet kunt kopen. Bij de topclubs zitten spelers die in de winter misschien een stap kunnen maken, omdat ze anders niet aan hun minuten komen. Je hebt een spits nodig die bewezen heeft om op dit niveau een flink aantal goals kan komen.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!