‘Steven Berghuis zit niet lekker in zijn vel bij Feyenoord’

Steven Berghuis was gisteren trefzeker tegen FC Groningen door een penalty te benutten maar voor de rest lukte er weinig. Dat zag ook de analist Johan Derksen.

“Nou, hij speelde slecht”, oordeelde de voetbalanalist maandagavond in de populaire voetbaltalkshow Veronica Inside. “Hij speelde slecht en ongeïnteresseerd. Er was iets met hem. Hij zat niet goed in z’n vel.”

Wim Kieft vindt dat een groot contrast met Ajax-aanvoerder Dusan Tadic. “Hij doet het bijna alleen. Hij is de enige die echt dingen creëert. Tadic heeft om zich heen ook wel iets aardigs rondlopen. Bij Feyenoord is dat natuurlijk veel minder.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!