Orkun Kökcü valt met blessure uit bij Turkije

Slecht nieuws voor Feyenoord. Orkun Kokcu moest gisteren namelijk al in de eerste helft worden gewisseld bij Turkije met een voetblessure. Na 34 minuten was het einde wedstrijd voor de middenvelder.

Kökcü speelde woensdag zijn derde interland voor Turkije en liet zich na ruim een half uur wisselen. Hoe ernstig de blessure is, is nog onduidelijk. Mogelijk wordt Kökcü na Tyrell Malacia de tweede speler die deze interlandperiode met een blessure terugkeert bij Feyenoord. De linksback raakte tijdens een training van Jong Oranje geblesseerd.

Het blessurenieuws stapelt zich in korte tijd op bij Feyenoord. Justin Bijlow raakte afgelopen weekend in de warming-up van het duel met FC Groningen (2-0) ook al geblesseerd. Dick Advocaat kon de voorbije tijd ook al geen beroep doen op onder meer Nicolai Jørgensen, Leroy Fer en Robert Bozenik.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!