‘Feyenoord krijgt gigantisch bedrag binnen van investeerders’

Feyenoord is druk bezig met het binnenhalen van een aantal investeerders. De Rotterdammers willen hierbij een gigantisch bedrag gaan binnenhalen. Het zou gaan om wel 130 miljoen euro. Dit weet de Telegraaf te melden.

De krant onthult op de zaterdagochtend: “De tijd van klein denken is voorbij bij Feyenoord. De in juni onthulde interesse van een aantal grote buitenlandse investeerders heeft ervoor gezorgd dat alle geledingen binnen de Rotterdamse club niet langer de focus richten op kleine partijen in eigen land, maar het licht op groen zetten voor besprekingen met onder meer Amerikanen, die meer dan 130 miljoen euro in de club moeten steken.”

Men vervolgt: “Het aantrekken van investeringsbank Lazard om de financiële injectie in de vorm van extern kapitaal voor te bereiden, is een nieuwe stap en geeft aan dat Feyenoord in de voorbije maanden niet stil heeft gezeten. De markt is verkend, de gegadigden zijn in beeld en nu moeten alle partijen hun kaarten op tafel leggen.”

Aanvankelijk waren er vier geïnteresseerden, maar dat aantal is toegenomen: “Interessant daarbij is dat het eerdere aantal van vier serieuze investeerders zelfs is toegenomen. Hoeveel buitenlandse investeringsmaatschappijen zich exact hebben gemeld, wil Feyenoord in dit stadium niet onthullen, maar de interesse voor een minderheidspakket aandelen van 49 procent is groot. Wel is duidelijk dat het gros van de investeerders uit de Verenigde Staten afkomstig is.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!