‘Feyenoord moet aan Warner Hahn denken’

Feyenoord moet het de rest van het jaar doen zonder eerste keeper Justin Bijlow. Een aantal supporters vinden dat de club Michel Vorm moet proberen aan te trekken maar Sinclair Bischop van RTV Rijnmond heeft een andere suggestie.

Op Twitter schrijft de journalist van RTV Rijnmond vrijdagavond: “Als tijdelijke oplossing zou ik als ik Feyenoord was toch even denken aan de clubloze Warner Hahn. Want als er iets mocht gebeuren met Nick Marsman is de spoeling wel heel dun.”

Hahn, een oud-Feyenoorder, stond de afgelopen jaren onder de lat bij sc Heerenveen. Afgelopen zomer besloot hij transfervrij te vertrekken met het doel om een buitenlandse uitdaging aan te gaan. Half november heeft de sluitpost echter nog altijd geen nieuwe club.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!