Tonny Vilhena nu weer negatief getest op corona

Een aantal dagen terug moest Tonny Vilhena het Nederlands elftal verlaten omdat hij positief wast getest op corona. Inmiddels is hij weer getest en de uitslag is nu negatief.

Het Algemeen Dagblad schrijft vrijdagavond: “Bij Tonny Vilhena is geen spoortje van het coronavirus in zijn bloed gevonden bij een nieuwe test die vandaag werd afgenomen. De linksbenige middenvelder van FK Krasnodar moest deze week halsoverkop het trainingskamp van Oranje verlaten omdat hij bij de KNVB een positieve coronatest had afgelegd.”

“Vilhena voelde zich echter prima en had geen gezondheidsklachten. Een nieuwe test vandaag toonde aan dat er geen sporen van het virus in zijn lichaam waren”, aldus het AD. Vilhena vliegt maandag terug naar Rusland om zich weer bij de Krasnodar-selectie te voegen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!