‘Steven Berghuis neemt beslissing over AS Roma’

Steven Berghuis staat op het lijstje van AS Roma als winterse versterking. Net als TD Frank Arnesen trouwens. Giornale Romanista komt maandag met een aantal nieuwtjes.

Volgens dit medium is AS Roma op de hoogte van de gelimiteerde transfersom in zijn contract en de clubleiding heeft al geconcludeerd dat dit geen enkele blokkade vormt. Bovendien heeft Berghuis aangegeven dat een club als deze aan zijn wensen voldoet.

Berghuis kon Feyenoord afgelopen zomer al verlaten, maar uiteindelijk bleef de juiste club uit. De Oranje-international gaf toe dat hij selectief kijkt naar de nieuwe club. AS Roma zou dus wél aan zijn eisen voldoet en dus zou de transfer binnenkort op gang kunnen komen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!