FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat eist Feyenoord-transfer in januari’

In januari barsten er topwedstrijden los bij Feyenoord. De verwachting is dat dan Justin Bijlow weer fit zal zijn. Auteur Michiel van Egmond stelt voorop dat het wel érg zwak is dat Nick Marsman nu moet gaan keepen, zeker zo’n 7 à 8 wedstrijden.

“Dat is nog armoediger dan geen spits hebben. Daar zijn we inmiddels aan gewend. Waarom is Marsman tweede keeper? Koop dan aan het begin van het seizoen een andere keeper en maak Marsman derde keeper, of leidt een goede keeper op”, stelt Van Egmond in de VI-podcast Dick Voor Mekaar.

Geroepen wordt dat Feyenoord de clubloze Warner Hahn op zou moeten pikken. “Marsman of Hahn, dat is ook om het even, toch? Michel Vorm is wel een goede keeper, maar die heeft maanden niet gekeept en die is volgens mij niet van plan om zijn handschoenen ooit nog een keer aan te doen, behalve voor een benefietwedstrijd.”

Maar trainer Advocaat zet naar verluidt liever in op een spits: Hij zou willen gaan eisen dat er in januari een komt. “Ik geloof wel dat dat gaat gebeuren. Of in ieder geval, dat hij weer een aantal keer bij Arnesen naar binnen gaat lopen, op die deur klopt, en vraagt of die spits er al is. Dat toneelstukje gaan we weer van voor af aan zien; wekenlang.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *