‘Gelimiteerde transfersom geld niet meer voor Steven Berghuis’

De kans dat Steven Berghuis deze winter een transfer zal gaan maken is kleiner geworden. De gelimiteerde transfersom van acht miljoen euro die in zijn contract staat geld namelijk niet in de winter.

VI-journalist Martijn Krabbendam zegt in de Dick Voormekaar Podcast: ”Er gaat wel wat gebeuren in de winterstop. Je hoort toch wel weer de geruchten dat AS Roma nog een keertje gaat komen. Ze zijn natuurlijk in de afgelopen window al geweest, maar ze meldden zich pas op de laatste dag en dat was eigenlijk te laat. Berghuis voelde daar zelf natuurlijk ook wel wat voor. Hij had zich al laten informeren over de club, maar het was gewoon te kort dag.”

Feyenoord zal de sterspeler echter liever niet in januari willen verkopen. Krabbendam weet dat de club dit in eigen hand heeft. “Het gekke is dat die clausule in de zomer niet geldt in de winter. Feyenoord kan in de zomer acht miljoen vragen en in de winter kunnen ze zestig miljoen vragen en die zomer daarna weer minder. Dat is een hele ingewikkelde clausule.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *