‘Feyenoord trekt miljoenen uit voor Argentijnse vervanger Steven Berghuis’

Feyenoord zit achter de Argentijnse aanvaller Norberto Briasco in. Volgens de Argentijnse media zou hij al onderweg zijn naar de Kuip. Feyenoord en CA Huracán zouden het al nagenoeg eens zijn over een transfer van zo’n zes miljoen euro.

Daarmee zou nagenoeg de hele transfersom voor Berghuis, zo’n acht miljoen euro, worden aangewend voor de 24-jarige opvolger. Briasco komt uit de jeugdopleiding van Huracán en speelde inmiddels bijna zeventig wedstrijden voor die club. Overigens is de Argentijn al bekend met Europa, want hij speelde inmiddels vijf interlands voor het land van zijn ouders: Armenië.

Of Briasco daadwerkelijk naar Feyenoord komt is overigens maar de vraag. Het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt noemt het naast een ‘leuk gerucht’ tevens ‘niet aan de orde’.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *