‘Heerenveen test voormalig speler van Feyenoord’

SC Heerenveen heeft momenteel een voormalig doelman van Feyenoord op proef. Het gaat om de 24-jarige Pool Kamil Miazek. Hij is transfervrij nadat zijn contract bij Leeds United werd ontbonden.

Dat schrijft de Leeuwarder Courant. Miazek speelde overigens niet bij Leeds United, waar hij de afgelopen drie jaar onder contract stond. Daarvoor speelde hij in de jeugdopleiding van Feyenoord, zonder dat hij ook voor die club in actie kwam in de hoofdmacht. Tussendoor speelde hij één seizoen voor het Poolse Chojniczanka Chojnice (tweede niveau), voor wie hij wél vier duels speelde en daar zijn debuut maakte in het profvoetbal.
Advertentie

Achter Mulder is Heerenveen nog altijd op zoek naar een tweede keeper, aangezien diens stand-in Jaimy Kroesen nog erg onervaren is. Ook de zelfopgeleide Jan Bekkema (hij keerde deze zomer terug van SV Straelen) staat onder contract in het Abe Lenstra Stadion, maar dat is vooral voor het O21-team. Een extra keeper voor de selectie van Johnny Jansen is derhalve geen overbodige luxe.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *