Feyenoord mist ook Spajic en Malacia tegen Fortuna Sittard

Feyenoord speelt dit weekend tegen Fortuna Sittard en ze zullen gaan aantreden zonder de verdediger Uros Spajic en Tyrell Malacia. Dat maakte Dick Advocaat vrijdag tijdens zijn persconferentie bekend. De trainer had een lijstje nodig om alle geblesseerde spelers op te noemen.

Spajic wordt uit voorzorg aan de kant gehouden, maakte Advocaat bekend. Malacia raakte vlak voor de interlandperiode geblesseerd en ontbrak om die reden bij Jong Oranje. Verder kan Advocaat in Sittard geen beroep doen op Justin Bijlow, Sven van Beek, Ridgeciano Haps, Luis Sinisterra, Leroy Fer, Robert Bozenik en Christian Conteh.
“We hebben een aantal spelers gehaald van wie we wisten dat zij blessuregevoelig zijn. Als zij echt fit waren geweest, dan hadden ze niet bij Feyenoord gespeeld. Die zitten allemaal in dat lijstje. Fer heeft vorig jaar alles gespeeld, maar we wisten dat dit kon gebeuren”, aldus Advocaat, die nuchter bleef onder de vele blessuregevallen. “We hebben er nog genoeg over, die moeten het doen.”

Advocaat kan tegen Fortuna Sittard wel een beroep doen op Nicolai Jørgensen, die weer fit is. Hij gaat ook spelen, kondigde de trainer aan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *