‘Slechte tijden op komst van Steven Berghuis’

Steven Berghuis leek zich bij Oranje in de basis gaan spelen maar nu is daar Calvin Stengs. De analisten van Veronica Inside vrezen dan ook het ergste voor hem.

In en tegen Polen (1-2 zege) koos bondscoach Frank de Boer voor Stengs. In de talkshow vertelt Johan Derksen: “Het was vast lastig voor De Boer om tegen Berghuis te zeggen dat hij op de bank moest beginnen, vooral omdat Steven het heel goed heeft gedaan in de voorgaande wedstrijden. Maar die Stengs speelde ook gewoon goed. Die is creatiever dan Berghuis, talentvoller.”

Wim Kieft sluit aan bij zijn tafelgenoot. “Steven speelde natuurlijk fantastisch, met name die goede voorzet uit de hoekschop op Wijnaldum. Geweldige corner. Maar Stengs is natuurlijk veel jonger en nu al zo ver”, aldus de oud-international, die het nu nog een ‘lastige keuze’ vindt.

Op termijn lijkt Stengs de beste papieren te hebben bij Oranje. Daarmee lijkt een basisplaats nog altijd ver weg voor Berghuis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *