FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoorder zeer onzeker voor CSKA-uit’

Donderdagavond neemt Feyenoord het in Moskou op tegen CSKA. De de ploeg van trainer Dick Advocaat moet het dan zeer waarschijnlijk stellen zonder Jens Toornstra. Hij raakte gisteren in het duel met Fortuna geblesseerd.

Het Algemeen Dagblad schrijft op zondagavond: “In de slotfase maakte Steven Berghuis de 1-3, maar juist op dat moment kwam de volgende tegenvaller het Rotterdamse kamp binnen. Jens Toornstra voelde iets bij zijn hamstrings en liet zich meteen vervangen. Zijn inzetbaarheid donderdag in het Europa League-duel met CSKA Moskou is zeer twijfelachtig.”

Daar staat wel het een en ander tegenover: “Voor de strijd in Moskou is de kans groot dat Uros Spajic en Tyrell Malacia terugkeren in de wedstrijdselectie. Spajic moet dan wel vandaag een tweede negatieve coronatest kunnen overleggen. Ook de technische staf zal in Rusland weer compleet zijn. Assistent John de Wolf en keeperstrainer Khalid Benlahsen voelden zich gisteren ziek en bleven thuis, maar ze bleken geen corona onder de leden te hebben. De eerste miste dus een wedstrijd waarin Feyenoord zich wederom ontpopte tot vechtploeg, iets waar de Schiedammer in zijn jaren als speler patent op leek te hebben.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *