‘Dick Advocaat klaar met Feyenoorder na wanprestatie’

Feyenoord won gisteren met 1-3 bij Fortuna Sittard maar niet alles ging goed. Zo kreeg Orkun Kokcu een rode kaart en kwam het tegendoelpunt voor zijn rekening.

De Telegraaf citeert oefenmeester Dick Advocaat: “Wat een gemakzucht om na dertig seconden je man te laten lopen. Het mag niet gebeuren op dit niveau dat je de concentratie mist om een lopende man op te pakken. Dat moeten ze gewoon leren. Wat je er tegen kunt doen? Misschien een keer iemand op de bank zetten.”

De krant voegt daaraan toe: “Kökcü moet sowieso een wedstrijd passen, want de middenvelder werd al in de 12e minuut met rood van het veld gestuurd. De Feyenoorder zette zijn voet op de enkel van tegenstander Roel Janssen, die luid krijsend over het veld rolde.”

Mark Diemers vond het vooral een ongelukkig moment voor Kökcü: “Ori is absoluut geen harde voetballer. Hij wil zeker niet iemand blesseren of een trap geven.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!