FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Fred Grim moet Advocaat opvolgen bij Feyenoord’

De kans is vrij groot dat trainer Dick Advocaat na dit seizoen stopt met zijn werkzaamheden bij Feyenoord. In de AD voetbalpodcast komt nu een verrassende naam naar buiten als mogelijk opvolger. Namelijk die van Fred Grim.

Mikos Gouka vertelt als clubwatcher: “Die man slaagt er toch elke keer in om leuk voetbal te spelen. Heerenveen heeft het goed gedaan dit seizoen, maar als ik nu zie wat die Erwin Mulder (doelman sc Heerenveen, red.) er allemaal uit moest houden om daar een punt te pakken, doet die Grim het toch elke keer weer goed. Er zullen ook mensen zeggen dat hij was gedegradeerd als er geen corona was geweest, maar dat is natuurlijk niet zo gek met RKC.”

“Hij slaagt er op een of andere manier toch in om z’n elftal te laten voetballen met spelers van niks”, aldus Gouka, die Grim niet als ‘waarschijnlijke’ optie ziet. “Want bij Feyenoord gelden ook nog andere wetten. Maar het zou toch helemaal niet onlogisch zijn? Als je gaat kijken wat je na Advocaat nodig hebt, is iedereen het er over eens: je hebt vooral eindelijk wat ontwikkeling in het spel nodig. Je wil gewoon dat Feyenoord beter gaat voetballen. In dat profiel past Fred Grim natuurlijk ook goed bij Feyenoord. De vraag is alleen of ze het aandurven.”

Grim heeft een Ajax-verleden, wat zijn kansen niet zal vergroten. Namen als Henk Fraser en Dirk Kuyt worden nadrukkelijker genoemd.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *