FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord met geblesseerde spelers richting Moskou

Feyenoord is vandaag naar Moskou gevolgen voor het duel van morgen tegen CSKA. En ze hebben ook een aantal geblesseerde spelers meegenomen.

Jens Toornstra is een twijfelgeval, omdat hij kampt met een hamstringkwetsuur. Hij zit wel bij de groep en is mogelijk alsnog inzetbaar. Over zijn fysieke gesteldheid zal woensdagavond meer duidelijk worden als Feyenoord rond 17.00 uur (Nederlandse tijd) zal trainen in Moskou. In de Russische hoofdstad is het dan 19.00 uur. Het is door de vrieskou in Moskou echter nog niet helemaal zeker of de training doorgaat.

Opmerkelijk is te noemen dat ook Ook Justin Bijlow, Leroy Fer en Róbert Bozeník aan boord van het vliegtuig zijn gestapt. Door blessures is het drietal niet inzetbaar, maar volgens Feyenoord gaan zij mee voor ‘morele ondersteuning’.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *