‘Feyenoord start vanavond met Marsman, Spajic en Teixeira’

Feyenoord speelt vanavond in de Europa League een uitwedstrijd tegen het Russische CSKA Moskou. Het Algemeen Dagblad denkt al te weten met welke elf speler Dick Advocaat gaat beginnen. Zo is in de opstelling onder meer plek voor Uros Spajic.

Justin Bijlow is nog niet hersteld van zijn blessure waardoor Nick Marsman opnieuw het doel van de Rotterdammers verdedigd. De linie daarvoor wordt gevormd door Bart Nieuwkoop, Spajic, Marcos Senesi en Lutsharel Geertruide.

Op het middenveld duiken João Carlos Teixeira, Mark Diemers en Orkun Kökcü op. Dat betekent dat Jens Toornstra weer terug is op de bank. De aanvalshoede wordt gevormd door Steven Berghuis, Nicolai Jörgensen en Bryan Linssen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Marsman; Nieuwkoop, Spajic, Senesi, Geertruida; Teixeira, Diemers, Kökçü; Berghuis, Jørgensen, Linssen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *