Berghuis niet blij met Jorgensen: ‘Baal er gewoon van’

Feyenoord speelde gisteren in Rusland met 0-0 gelijk tegen CSKA Moskou. Er zat meer in voor de Rotterdammers als Nicolai Jorgensen niet vroeg in de tweede helft een rode kaart had gekregen.

Met elf man had er volgens aanvoerder Steven Berghuis meer in gezeten: “In de eerste helft hadden we zeker een goal moeten maken en na rust geef je het meteen uit handen door die rode kaart. Dan weet je dat je een punt gaat verdedigen.”

“Ik kon het niet goed zien, maar ik baal er gewoon van. Met elf tegen elf had je hier zeker drie punten weg kunnen halen. Met tien maak je helemaal geen aanspraak meer op de drie punten en kom je zelfs nog goed weg. Maar goed, hij doet het niet met opzet”, aldus Berghuis.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!