FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord is de laatste klus die ik doe’

Dick Advocaat is bij Feyenoord bezig aan zijn laatste klus als trainer. Dit vertelde hij vanmorgen tegenover Radio Veronica.

“Feyenoord is echt het laatste wat ik doe. Ja, weet je laat ik het maar weer zeggen”, liet de 73-jarige trainer weten bij de ochtendshow. “Dus in principe stop je, maar als Saoedi-Arabië komt voor 15 miljoen…”, reageerde presentator Jan Joost van Gangelen. “Dan kunnen wij er samen heen”, lachte Advocaat .

Advocaat beschikt bij Feyenoord over een contract dat volgend jaar zomer afloopt. Of de trainer bezig is aan zijn laatse seizoen in dienst van de Rotterdamse club, is nog onduidelijk. In het verleden liet Advocaat wel vaker zijjn voetbalpensioen voor wat het was.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *