‘Feyenoord deed Eljero Elia de nodige pijn’

Eljero Elia speelt dit seizoen voor FC Utrecht maar hij wil dolgraag nog een keer in het shirt van Feyenoord spelen. Het Algemeen Dagblad schrijft vandaag over de routinier: “Morgen is hij terug waar hij het liefst zijn carrière had willen afsluiten, bij Feyenoord.

Voor het eerst sinds die voor hem zo magische 14 mei 2017 betreedt hij De Kuip als ‘vijand’, in het shirt van FC Utrecht. Ongetwijfeld draagt hij eergevoel mee, omdat Feyenoord ook de club is die hem niet terug wilde.”

De krant vervolgt: “Het deed Elia pijn dat toenmalig technisch directeur Sjaak Troost in 2019 de deur voor een rentree resoluut dichtdeed. Afgelopen zomer meldde Frank Arnesen zich ook niet voor de 30-voudig international. Er was wel interesse, uit binnen- en buitenland, en enigszins verrassend koos Elia voor FC Utrecht. Al is die samenwerking nog geen onverdeeld succes gebleken. In zijn vijf invalbeurten en twee basisoptredens in de eredivisie maakte hij nauwelijks indruk.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!