‘Henk Fraser hoeft niet te rekenen op belletje van Feyenoord’

Dick Advocaat zal volgend seizoen moeten worden opgevolgd door iemand anders omdat hij er dan mee ophoud. De naam van Henk Fraser is één van de kandidaten voor de functie maar toch hoeft hij niet op een belletje te wachten. Dit weet RTV Rijnmond te melden.

De journalisten van het genoemde medium weten namelijk te melden dat Fraser zeker géén belletje hoeft te verwachten van zijn droomclub. Dat heeft niet in de laatste plaats te maken met zijn geruzie met Stanley Brard, de vorige keer dat Fraser vertrok uit Rotterdam. Brard is hoofd jeugdopleidingen op Varkenoord.

In de podcast van de regionale omroep klinkt het: “Technisch directeur Frank Arnesen lijkt niet zo gecharmeerd van de oud-verdediger. Arnesen en een aantal mensen in de organisatie zitten niet op hem te wachten.” Arnesen neigt zelf meer naar Wim Jonk van FC Volendam, of Jon Dahl Tomasson (Malmö FF).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *