‘Royston Drenthe door de rechte failliet verklaard’

Een persoonlijk drama voor Royston Drenthe. Hij is namelijk door de rechter persoonlijk failliet verklaard. Die uitspraak is dinsdag gedaan door de rechtbank in Breda.

Drenthe reageerde verbaasd toen hij het nieuws hoorde, meldt Omroep Brabant. ‘Na het lezen van de uitspraak wilde hij verder niet meer op de zaak ingaan.’ Drenthe heeft een curator toegewezen gekregen. De curator neemt vanaf nu alle beslissingen over zijn geld.

‘Voor praktisch elke handeling en beslissing van de voetballer moet de Roosendaalse curator toestemming geven’, klinkt het. Drenthe staat onder contract bij Kozakken Boys, dat uitkomt in de Tweede Divisie. Bij de club uit Werkendam zijn ze verrast door het nieuws.

Drenthe (33) brak vijftien jaar geleden door bij Feyenoord en maakte in 2007 de overstap naar Real Madrid. Na periodes bij Hércules Alicante, Everton, Alania Vladikavkaz, Reading, Sheffield Wednesday, Kayseri Erciyesspor, Baniyas, XerxesDZB en Sparta zette hij vorig jaar voor de tweede keer een punt achter zijn carrière.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *