Steven Berghuis kritisch: ‘Niveau van arbiters niet hoog in de EL’

Feyenoord ging gisteren met 0-2 ten onder in eigen huis tegen Dinamo Zagreb. Na de wedstrijd was Steven Berghuis nogal uitgesproken over de scheidsrechter. Op de vraag waaraan hij zich het meest ergerde tijdens de wedstrijd tegen Dinamo, heeft de rechtsbuiten een duidelijk antwoord.

Uiteindelijk wel de scheidsrechter. Het niveau van de scheidsrechters in de Europa League is niet heel hoog, moet ik zeggen”, vertelt Berghuis na afloop aan RTL 7.

Berghuis kreeg net als Uros Spajic, Jens Toornstra, Tyrell Malacia, Lutsharel Geertruida en Marcos Senesi een gele kaart van de Britse arbiter Chris Kavanagh. “Ja, Dinamo doet dat ook wel slim, lokt het uit met veel theater.”

“En dat weet je ook, dat het zo’n wedstrijd gaat worden, helemaal als zij op 0-1 komen. Ik denk dat we verdiend hebben verloren. De penalty vlak voor rust was vervelend, maar in de tweede helft dwingen we zelf ook veel te weinig af”, baalt Berghuis.

“Met de kwaliteiten die we hebben horen we dit soort potjes gewoon te winnen en moeten we een ploeg als Dinamo Zagreb weg kunnen spelen. Maar we leven nog, hebben alles in eigen hand”, relativeert Berghuis. Feyenoord moet volgende week donderdag winnen in Oostenrijk van Wolfsberger AC om de knock-out fase van de Europa League te behalen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!