FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat zich deze winter proberen te versterken’

Feyenoord overweegt om zich deze winter te gaan versterken. Dit heeft trainer Dick Advocaat bevestigt.

Hij temperde de verwachtingen in eerste instantie nog. “In januari heb je normaal gesproken een hoop spelers weer terug.” Dat maakt de noodzaak om te shoppen kleiner, maar de Feyenoord-trainer liet al wel doorschemeren dat de club zeker één nieuwe speler toe gaat voegen aan de selectie.

De Hagenaar voegde toe: “Daar zijn we zeker over aan het nadenken. Ik weet niet eens welke positie… ja, die weet ik wel, maar die zeg ik niet.” Met name de spitspositie is dit seizoen een probleem gebleken, maar het is niet bekend of dat ook de topprioriteit is zodra Róbert Bozeník weer terug is als stand-in van Nicolai Jörgensen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *